„Investim în tineri, investim în viitor” continuă!

Proiectul „Investim în tineri, investim în viitor” continuă cu entuziasm producând rezultate printre tinerii beneficiari. 

Beneficiarii care au beneficiat de un curs în domeniul animației socio-educative și care au animat festivalul „Ziua recoltei” continuă să se formeze și să anime copii din cadrul centrului de zi sau ale altor activități din fundație.

Foarte apreciată este și activitatea care permite dialogul cu privire la teme specifice, cum ar fi: Egalitatea de șanse, Educația nonformală o șansă spre mâine, Comunicarea între adolescenți, Tinerii pe piața forței de muncă, Democrație participativă, Fake news, etc.

Aceste traininguri cu tematici de interes au ca scop formarea tinerilor în termeni de atitudine, comunicare și aptitudini sociale în ceea ce privește animația și voluntariatul ca și metode alternativă de educație non-formală.

Proiectul de tineret „Investim în tineri, investim în viitor” este cofinanțat de Consiliul Județean Bacău prin Programul finanțărilor nerambursabile din bugetul propriu pentru anul 2023 conform Legii nr. 350/2005.

Valoarea proiectului este de 29.947,00 lei, iar suma solicitată de la autoritatea finanțatoare este de 26.772,62 lei, reprezentând 89,40% din costul total al proiectului.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *